Valmentajan päivä 25.9.2024

25.9.2024

Tänään juhlimme Valmentajan päivää, ja seuramme haluaa tämän viestin kautta osoittaa suurimmat kiitokset kaikille valmentajillemme heidän äärimmäisen arvokkaasta panoksestaan seuramme eteen. Seurassamme on tällä hetkellä yli 20 valmentajaa, jotka toimivat eri joukkueiden parissa ja tekevät korvaamatonta työtä koripallon parissa. Ilman heidän panostaan seuramme ei toimisi. 

Te olette korvaamattomia meille ja pelaajillemme – kiitos!

Mikä Valmentajan päivä? Valmentajan päivänä tavoitteena on nostaa esiin urheiluvalmentajien arvokas työ esimerkiksi kiittämällä heitä sosiaalisessa mediassa. Valmentajilla on merkittävä vaikutus sekä yksilöiden elämään että koko yhteiskuntaan, ja monet heistä toimivat tehtävässään vapaaehtoisesti. Valmentajia tulisi arvostaa vuoden jokaisena päivänä, mutta erityisesti kiitokset ovat paikallaan Valmentajan päivänä.

Nyt on oivallinen tilaisuus osoittaa arvostusta kaikille, jotka omistavat aikaansa urheilijoiden valmentamiseen, olipa kyse sitten koripallosta tai muista lajeista. Harrastetason valmentajat tekevät usein tätä työtä pelkästä rakkaudesta lajiin tai vain hyvin pienin korvauksin. Rohkaisemme kaikkia seuran jäseniä osallistumaan Valmentajan päivän viettoon. Kiittäkää omia valmentajianne – järjestäkää heille jokin huomionosoitus tai tapahtuma, tai kiittäkää heitä henkilökohtaisesti viestillä tai videolla. Voit jakaa kiitoksesi käyttämällä häshtägejä #kiittikoutsi, #thankscoach ja #beactive.

Lisätietoja Valmentajan päivästä löydät osoitteesta: https://www.suomenvalmentajat.fi/arvostus/valmentajan-paiva-25.9/

Vaikka Valmentajan päivää vietetään vain kerran vuodessa, muistathan kiittää valmentajiasi ympäri vuoden. Yksinkertainen ”kiitos” tai ”kivat treenit” voi antaa valmentajalle energiaa kiireisen arjen keskellä.