Ensimmäistä kertaa järjestetty Tilipäivä-turnaus oli menestys: 200 koululaista nautti koriksesta 72 pelin ajan!

12.9.2024

Eurajoen S-marketin pihalla nähtiin syyskuun tilipäivänä eli tiistaina 10.9. ennennäkemätöntä koripallon riemua, kun peräti 200 alakoululaista kokoontui parkkialueelle pelaamaan koripalloa.

Rauma Basket yhdessä pääyhteistyökumppaninsa Osuuskauppa Keulan kanssa järjesti Eurajoen kouluille Tilipäivä-turnauksen.

Kolmisen tuntia kestänyt tapahtuma oli kaikilla mittareilla nappionnistuminen: neljällä kentällä pelattiin päivän aikana yhteensä huimat 72 katukorispeliä. 

Musiikki soi, pallot pomppivat ja osallistujilla oli tapahtumassa saadun palautteen perusteella hurjan hauskaa.

Pelien välissä ehdittiin syödä myös Osuuskauppa Keulan tarjoamat eväät. Päivä päättyi klo 13 kun koko turnausväki kokoontui vielä yhteen yhteiskuvaa varten.

"Tilipäivä oli huikea pelipäivä! Vihree liikkui kun bonukset maksettiin asiakasomistajien tileille, mutta Eurajoella liikkui oranssi ilonkiljahdusten ja kannustushuutojen saattelemana! Parasta pitkästä aikaa, kiitos järjestelyistä RaBa", iloitsee Osuuskauppa Keulan asiakkuus- ja viestintäpäällikkö Johanna Sainio.

Rauma Basket kiittää Osuuskauppa Keulan lisäksi Eurajoen kuntaa koulujen mielenkiinnosta tapahtumaa kohtaan. Kunnan tekninen toimiala auttoi myös pelialueen rajaamisessa.

KUVAT: Iida Haakana