LähiTapiola ja RaBa järjestivät ensiapukoulutuksen, jossa keskityttiin erityisesti korisvammoihin

8.10.2024

Rauma Basketin valmentajille ja huoltajille järjestettiin syyskuussa ensiapukoulutus yhteistyössä LähiTapiolan kanssa. Koulutus pidettiin LähiTapiola Länsi-Suomen toimitiloissa Raumalla, ja sen vetäjänä toimi Teijo Nevanpää.

Seuran tavoitteena on taata toimihenkilöidensä ensiaputaitojen riittävä taso, jotta he osaavat toimia nopeasti ja tehokkaasti mahdollisissa hätätilanteissa. Koulutus oli suunnattu erityisesti huoltajina toimiville vanhemmille sekä valmentajille, ja sen sisältö keskittyi koripallo-otteluissa ja harjoituksissa mahdollisesti tapahtuviin tapaturmiin ja sairaskohtauksiin.

Osallistujat pääsivät harjoittelemaan käytännön tilanteita, kuten loukkaantuneen pelaajan tai tuomarin siirtoa ja erilaisiin vammoihin annettavaa ensiapua, mikä oli tärkeä osa koulutuksen käytännönläheistä antia.

Rauma Basket haluaa kiittää LähiTapiolaa yhteistyöstä ja Teijo Nevanpäätä asiantuntevasta koulutuksesta, joka vahvisti seuran toimihenkilöiden osaamista ja turvallisuustaitoja tulevia pelejä ja harjoituksia varten!